Adviezen bij de aankoop van een camping

Makelaardij Gebbing is specialist in recreatie onroerend goed en thuis in het verzorgingsgebied  Duitsland, Nederland, België en Luxemburg en is dus bij uitstek uw partner, die u vakkundig adviseert bij een voorgenomen aankoop van een recreatiebedrijf.

De aankoop van een camping, groepsverblijf, bungalowpark of jachthaven mag geen impulsieve zaak zijn. Het is raadzaam om een aankoop goed voor te bereiden en een degelijk onderzoek te doen naar het onroerend goed, vergunningen, wet- en regelgeving en planologie, maar ook naar mogelijke subsidies.

Maar ook de bedrijfseconomische aspecten, bedrijfsvoering, personeel (al dan niet in vaste dienst) zijn punten waar Makelaardij Gebbing over adviseert.

Als u voornemens bent een recreatiebedrijf te kopen, nodigen wij u graag uit voor een eerste oriënterend gesprek, waarin wij u onze werkwijze kunnen toelichten.

Ook als u een recreatiebedrijf wilt aankopen dat wij niet in portefeuille hebben, kunnen we tegen een vooraf overeen te komen vergoeding u begeleiden bij het aankoopproces. Men kan hierbij denken aan diensten als onderzoek, prijsbepaling, onderhandelingen, financiering, contracten.