Vakantiewoningen en Villa in Winterswijk € 940.000,-

 

  

Dit investeringsobject is uniek en rustig gelegen

waar te koop?

In het oosten van Gelderland, nabij het gezellige dorp Winterswijk

ligging

Dit object is uniek en rustig gelegen te midden van het schitterende coulisselandschap van de Achterhoek. 
Winterswijk vervult een centrumfunctie in de regio, waardoor het dorp/stadje over veel voorzieningen beschikt, zoals bijvoorbeeld een schouwburg, een bioscoop, diverse horecagelegenheden en een levendig centrum, met een gezellige zaterdagmarkt.

oppervlakte

De totale oppervlakte bedraagt: 2.990 m2

omvang

Dit kleinschalige vakantiecomplex bestaat uit een appartementengebouw met een kantoorruimte/receptie en een Fins chalet.
Op een idyllisch plekje aan een vijver is dit werkelijk prachtige Finse chalet gesitueerd. Deze 8 persoons vakantievilla dateert van bouwjaar 1999, is kwalitatief zeer hoogwaardig gebouwd en verkeert nog steeds in zo goed als nieuwstaat. 

Langs het bospad ligt het appartementengebouw met een lengte van 28,5 meter en een diepte van 13,6 meter. Het pand (2001) is gebouwd van steen en met pannen gedekt. Verwarming geschiedt d.m.v. vloerverwarming en centrale verwarming. Zowel het exterieur als het interieur is ondanks de verhuur in perfecte staat van onderhoud.
In het appartementengebouw bevinden zich 5 vakantiewoningen, te weten 4 zespersoons en 1 achtpersoons. Elke woning heeft een eigen ingang en een ruim terras met veel privacy.

Kantoor/Receptie/
Wasserette

Op het terrein staat tevens een receptiegebouw, dat als kantoorruimte en wasserette dienst doet. Het pand is opgetrokken in steen en met pannen gedekt. De kantoorruimte en de wasserette zijn gescheiden en hebben separate ingangen. De ruimte in dit gebouw biedt veel mogelijkheden voor een ander gebruik

bijzonderheden

De gebouwen zijn alle aangesloten op de nutsvoorzieningen

kansen/voorzieningen

 

vraagprijs

€ 940.000,= kk

bijzonderheden financiering

 
 
   

Voor meer informatie over het bovenstaande aanbod kunt u contact met ons opnemen voor een informatiepakket.

Makelaardij Gebbing Postbus 8014 7000 DE Doetinchem tel. +31 314 363795

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deutsche Kunden wählen www.camping-kaufen.de