Bent u op zoek naar een recreatiebedrijf?

Bekijk ons aanbod

Bent u op zoek naar een recreatiebedrijf?

Ontspannen kopen of verkopen?

Neem contact met ons op!

Verzoek om teruggebeld te worden

Jarenlange ervaring
045
Jarenlange ervaring
in aan- en verkoop sinds 1975
Lees meer: Jarenlange ervaring
Objecten
0738
Objecten
met succes op de markt gebracht in de Benelux en Duitsland
Lees meer: Objecten
Klanten & Relaties
04528
Klanten & Relaties
in onze database en in ons netwerk
Lees meer: Klanten & Relaties

Wilt u verkopen?

Discretie gegarandeerd

Verzoek om teruggebeld te worden

Een recreatiebedrijf aankopen?

Er zijn een aantal punten waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van een recreatiebedrijf. Bijvoorbeeld het beschikbare eigen vermogen dat kan worden ingebracht, het soort bedrijf, camping, bungalowpark, jachthaven, watersportbedrijf of groepsaccommodatie. De omvang en het aantal personeelsleden dat nodig is om het bedrijf te runnen, enz. [meer lezen]

Ik wil mijn bedrijf verkopen!

Voor een succesvolle en vlotte verkoop is een grondige voorbereiding van het grootste belang. De eerste vraag die u moet stellen is: Is mijn bedrijf eigenlijk wel klaar voor de verkoop? Als specialisten in het kopen en verkopen van recreatief onroerend goed, kunnen wij deze vragen snel voor u beantwoorden. [meer lezen]

Ik zoek een recreatiebedrijf!

Wilt u een overzicht van het aanbod van recreatiebedrijven? [bekijk ons aanbod]

Deze prachtige camping heeft in april een nieuwe eigenaar gevonden. Wij wensen de exploitant veel succes! Natuurlijk zullen wij hem als partners blijven steunen.

Camp­ing aan de Ost­see - gedurende de dag op het strand

Klantbeoordelingen

Familie F. Wijnhoven

Vanaf het begin dat wij contact hadden met makelaarskantoor Gebbing, hebben wij een heel fijne samenwerking gehad.

Ze staan altijd voor je klaar en maken elke keer weer opnieuw de lange reis naar onze camping in Duitsland om met potentiële klanten ons te bezoeken. Tot aan de ondertekening bij de notaris stonden ze ons steeds bij met raad en daad. Super!!

Familie F. Wijnhoven
Familie Pellikaan

Wij hebben in 1996 aan Gebbing Makelaardij gevraagd om een camping te zoeken in een natuurlijke omgeving, kindvriendelijk, waar wij onze nieuwe start konden maken en onze fantasie in kwijt konden. Met hulp van Henk Gebbing zijn wij toen eigenaar geworden van de Wolfskuylen, waar wij jaren aan onze droom hebben kunnen werken, en het werd echt een camping waar onze gasten enorm hebben genoten. Nu wij na 24 jaar het tijd vonden om er mee te stoppen, hebben we Gebbing, ditmaal de zoon Rogier, weer ingeschakeld en voordat het opdrachtformulier was getekend, had hij al een koper. Dus wil je wat in de recreatie? Ga naar Gebbing!

Familie Pellikaan
Familie Oosterholt

De samenwerking met de heer Rogier Gebbing van Gebbing Makelaardij hebben wij als zeer prettig ervaren. Niets was te veel, je kon altijd bij hem terecht met vragen.

Familie Oosterholt
Ingrid L.

Im Jahr 2019 haben wir die Maklerij Gebbing mit der Suche nach einem Käufer für unseren Campingplatz beauftragt. Die Herren Gebbing (Senior und Junior) haben den Campingplatz und die maßgeblichen Unterlagen fach- und sachkundig geprüft und uns bei bei der Ermittlung eines realistischen Kaufpreises unterstützt. Potentielle Kaufinteressenten wurden in für uns überraschend kurzer Zeit gefunden. Die Abwicklung der weiteren notwendigen Schritte verlief reibungslos. Wir sind den Herren Gebbing sehr dankbar für Ihre Hilfe und die absolut gute, professionelle Zusammenarbeit in dieser Zeit.

Ingrid L.

Gebbing Makelaardij is uw specialist voor commercieel vastgoed / recreatief vastgoed in Duitsland. Wij ondersteunen u bij de verkoop van een woning of recreatiebedrijf en adviseren u zo uitgebreid mogelijk.

De aankoop van een camping, groepsaccommodatie, bungalowpark of jachthaven dient goed overwogen te worden. Omdat een vrijetijdsvoorziening recreatieruimte combineert met het natuurlijke aspect en uitgebreide mogelijkheden biedt, zoals b.v. B. Speeltuinen, minigolf of klimmuren.

Populaire campings zijn b.v. in de Eifel, in het Harzgebergte, in de Allgäu, in het Sauerland, in het Zwarte Woud, aan de Oostzee & Noordzee.