Groepsaccommodatie Tecklenburg

Groepsaccommodatie
Groepsaccommodatie tecklenburg-gross
Duitsland / Noordrijn-Westfalen
  • 400 m2
  • 4

Dichtbij de Nederlandse grens, op de hoogte van Twente, tussen het Munsterlandse parklandschap en het Teutoburgerwald, ligt het noordelijkste bergstadje van Duitsland, Tecklenburg.

De groepsaccommodatie is ondergebracht in het voormalige “Amtsgericht” (gerechtsgebouw) van Tecklenburg.
Het gebouw is geheel onderkelderd en heeft met een oppervlakte van ruim 400 m² veel ruimte. Het is zeer degelijk gebouwd, maar heeft veel achterstallig onderhoud.

Op de begane grond en de 1e verdieping bevinden zich momenteel vijf appartementen geschikt voor verhuur. Dit aantal kan uitgebreid worden en op de 2e verdieping zou evt. een bedrijfswoning gecreëerd kunnen worden. De verhuurappartementen bestaan uit 2 kamers met een keukenblok en een badkamer.

In de kelder is een gemeenschappelijke ruimte met een keuken en zithoek, gemeenschappelijke douche- en kleedruimte.

De omgeving van het Teutoburgerwald heeft veel te bieden, voor zowel sportievelingen als rustzoekers en liefhebbers van pittoreske middeleeuwse stadjes. Een ideale uitvalsbasis voor fietsers en mountainbikers, door het meer dan heuvelachtige karakter van het landschap, met stijgingspercentages van soms wel 20%.
Direct naast de groepsaccommodatie ligt één van de grootste openluchttheaters van Duitsland. Hier worden in de zomer veel voorstellingen gegeven waar mensen vanuit heel Duitsland en Nederland naartoe komen.

225.000 € k.k.