Over ons

Vakkundig en betrouwbaar

Gebbing Makelaardij is met meer dan 45 jaar ervaring in de recreatiebedrijfsmakelaardij een vakkundige en betrouwbare partner bij de aan- en verkoop van uw recreatiebedrijf.

Als internationaal makelaarskantoor zijn wij actief in o.a. Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. In de loop der jaren hebben wij talloze recreatiebedrijven aangekocht en verkocht, zoals campings, bungalowparken, groepsaccommodaties, jachthavens en golfbanen. Hierbij hebben wij in de loop der jaren een zeer omvangrijk netwerk opgebouwd, waar u als opdrachtgever van profiteert. Onze relaties waarderen de doeltreffende en betrokken manier van werken.

Persoonlijke benadering

Het vinden van uw ideale bedrijf vergt een persoonlijke benadering. We verdiepen ons in uw wensen en mogelijkheden en helpen u de keuzes te maken die passen bij uw situatie. Samen met u zoeken we uw droombedrijf of bepalen we het plan om uw onderneming zo goed mogelijk te verkopen.

Onze dienstverlening kent letterlijk geen grenzen. Waar u ook gevestigd bent, wij geven u de persoonlijke aandacht die u wenst. Dit betekent dat wij bij u op locatie komen en u ondersteunen in alle onderdelen van het aan- of verkoopproces: van het eerste oriënterende gesprek tot en met de notariële overdracht. Door deze persoonlijke aanpak en service onderscheiden wij ons in de markt.

Samenwerking

Wanneer uw bedrijf te koop staat, heeft u vaak veel aan uw hoofd. Dan is het goed om te weten dat wij u alle zaken omtrent de aan- of verkoop uit handen nemen. Of het nu gaat om het begeleiden van bezichtigingen, de onderhandelingen of het opstellen van een koopovereenkomst; wij regelen het!

Omdat u met een kleinschalig familiebedrijf samenwerkt zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Deze nauwe samenwerking is niet alleen plezierig, maar ook heel succesvol.

Realistisch

Gebbing Makelaardij staat voor een realistisch advies. We wijzen u eerlijk op aandachtspunten in uw bedrijf en komen met een reële waardebepaling. Onze werkwijze is helder en transparant. Geen gouden bergen beloven, maar nuchterheid en gezond verstand. Daar heeft u het meeste aan!

Familiebedrijf sinds 1975

Oprichter Henk Gebbing heeft in 1975 een stevig fundament gelegd waarop wij nu verder bouwen.
In 1975 begonnen in de woningmakelaardij in Nederland. In 1978 ging Gebbing Makelaardij voor het eerst internationaal door te bemiddelen in de verkoop van vakantiewoningen in het Duitse Sauerland, aan de Belgische kust en in de Zwitserse Alpen. In de jaren ’80 hebben wij ons volledig gespecialiseerd in de aan- en verkoop van recreatiebedrijven.

Rogier Gebbing is in 2015, na zijn opleiding aan de IVA-Driebergen en de studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool van Rotterdam, in het bedrijf gekomen om ervaring op te doen met de bemiddeling bij aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed in de leisure branche. In 2020 heeft Rogier de leiding in het bedrijf overgenomen van vader Henk en zet hij zich in om u de service te verlenen die u van ons gewend bent: meedenkend, persoonlijk en servicegericht.