Aquapark aan de mooiste recreatieplas van Drenthe

Overige
verkocht
Lucht
Nederland
  • 13.000 m2
  • 2

Namens de eigenaar bieden wij geheel vrijblijvend aan de materiële vaste activa van DX Adventurepark, een succesvol recreatiebedrijf dat wordt geëxploiteerd met: een aquapark met obstakelparcours, 6 schansen, sup- en kanoverhuur, trampolines met Bigairbag, een speeltuin en een kiosk met terras. Het object omvat een oppervlakte van circa 1,3 hectare (huurovereenkomst met Staatsbosbeheer).

Ligging

DX Adventurepark bevindt zich direct aan de indrukwekkende recreatieplas het Gasselterveld, uitgeroepen tot de mooiste recreatieplas van Drenthe. Deze recreatieplas ligt in de bossen van Gasselte, een dorp in de gemeente Aa en Hunze, halverwege de dorpen Gieten en Borger, op de Hondsrug in de provincie Drenthe. Een ideale locatie om een sportieve of culturele activiteit te combineren met een middag op het strand of in de bossen.

Het dorp Gasselte grenst in het noorden aan de N378 naar Stadskanaal en in het westen aan de N34 Zuidlaren – Emmen, ook wel de Hunebed Highway genoemd. Steden in de omgeving zijn Assen (25 km), Groningen (35 km) en Emmen (30 km).

Algemeen

Het object is plaatselijk bekend als:

DX Adventurepark
Houtvester Jansenweg 3
9462 TB Gasselte
Website: https://dxadventurepark.nl/

Het aangebodene bestaat kort samengevat uit:

- Aquapark met obstakelparcours;
- 6 schansen;
- Sup- en Kanoverhuur;
- Trampolines met Bigairbag;
- Speeltuin;
- Kiosk met terras

Het perceel grond waarop DX Adventurepark is ontwikkeld wordt gehuurd van Staatsbosbeheer. De huurovereenkomst is op 1 mei 2018 aangegaan voor de duur van 15 jaar en derhalve eindigende op 1 mei 2033 en zal daarna telkens automatisch met één jaar worden verlengd.

De gemeente, Staatsbosbeheer en de Provincie Drenthe hebben de ambitie om de recreatieve functie van de recreatieplas en het omliggende gebied te versterken en de bereikbaarheid voor toeristen te verbeteren. Daarom hebben zij gezamenlijk de Ontwikkelingsvisie Gasselterveld opgesteld. Dit biedt mogelijkheden om de outdoor activiteiten verder uit te breiden, bijvoorbeeld met survivalactiviteiten en mountainbike tochten. Langs het Gasselterveld loopt namelijk ook de mountainbikeroute Gieten-Gasselte. De mountainbikeroute is 34 kilometer lang en kan gestart worden bij de parkeerplaats van het Nije Hemelriek.

De unieke combinatie van bos en water maakt dit tot de perfecte locatie voor een outdoor bedrijf.

Heeft dit object uw interesse gewekt? Dan sturen wij u graag de verkoopbrochure met aanvullende informatie toe. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.