Bijzonder groene familiecamping in de Altmark

Camping
LuftbildFcK
Duitsland / Saksen-Anhalt
  • 200.000 m2
  • 120
  • 21

Deze bijzonder groene familiecamping is fraai gelegen in de Altmark, een streek in het noorden van de Duitse deelstaat Saksen-Anhalt.

De totale oppervlakte bedraagt ca. 20,5 hectare, waarvan ca. 5 ha. in eigendom. De overige 15,5 ha.
wordt gepacht van de gemeente. De huidige pachtovereenkomst heeft een resterende looptijd van ca. 68 jaar.

Het aangebodene bestaat kort samengevat uit:

- Een fraai gelegen familiecamping met 120 kampeerplaatsen (mogelijk uit te breiden tot maar liefst 600 kampeerplaatsen), waarvan momenteel 100 toeristische kampeerplaatsen en ca. 20 jaarplaatsen;

- Diverse verhuureenheden, te weten 8 blokhutten, 4 pipowagens, 4 vakantieappartementen,
2 verhuurkamers en 2 privébadkamers;

- Een hoofdgebouw met o.a. Gaststätte en bedrijfskeuken, sanitaire voorzieningen, bedrijfswoning en opslagruimte;

- Een separaat sanitairgebouw;

- Diverse recreatieve voorzieningen, waaronder een meer met aangrenzende ligweide en strand, een speeltuin met diverse speeltoestellen en tafeltennistafel, een kabelbaan, een volleybalveld, een voetbalveld en twee barbecueplaatsen.

- Een dubbele woning op ca. 2 km afstand van de camping, te gebruiken als huisvesting voor de beheerder en/of het personeel, of te verhuren als vakantiewoning;

- Een biotoop op eigen terrein.

Er is meer dan voldoende ruimte beschikbaar voor uitbreiding van het aantal kampeerplaatsen en/of verhuureenheden. De mogelijkheden op dit terrein zijn eindeloos. Ook de gemeente en het Landkreis staan open voor ontwikkelingen op deze camping.

De huidige eigenaren hebben deze camping ruim 30 jaar lang met veel plezier geëxploiteerd. Aangezien zij inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, mogen wij namens de eigenaren u nu de kans bieden om dit prachtige bedrijf over te nemen.

Kort samengevat een zeer fraai gelegen, ruim opgezette en bijzonder groene familiecamping, met een fantastisch ontwikkelingspotentieel, waar u de komende jaren uw recreatieve dromen kunt waarmaken.

2.000.000 € k.k.