Camping aan bosrand, op slechts 5 km van de historische binnenstad van Osnabrück.

Camping
LuftbildNhO
Duitsland / Nedersaksen
  • 29.000 m2
  • 150
  • 22

Deze stadscamping is gelegen aan de rand van een bos, nabij de Autobahn 33, op slechts 5 km van de historische binnenstad van Osnabrück. Het is met ca. 164.000 inwoners de op twee na grootste stad van Nedersaksen. Osnabrück ligt op ca. 220 km afstand van Utrecht en op slechts 70 km rijden van de grensovergang Nederland-Duitsland (A1-A30) bij De Lutte.

De totale oppervlakte bedraagt ca. 2,9 hectare, volledig eigendom.

Het aangebodene bestaat kort samengevat uit:

- Een stadscamping met 150 standplaatsen, waarvan momenteel ca. 100 toeristische kampeerplaatsen en ca. 50 jaarplaatsen;

- Een hoofdgebouw met receptie, sanitaire voorzieningen voor de camping en ruimte voor een bedrijfswoning of horecagelegenheid.

De camping heeft ondanks de ligging aan de rand van de stad een landelijk en groen karakter. Het terrein is omgeven is door land- en bosbouw en biedt een aantrekkelijk contrast met de nabijgelegen stad Osnabrück.

De huidige eigenaar heeft de camping de afgelopen 50 jaar met veel plezier geëxploiteerd. Aangezien hij inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, mogen wij namens de eigenaar u nu de kans bieden om deze camping over te nemen.

Kort samengevat een verrassend groene stadscamping nabij het centrum van Osnabrück, met ruimte en mogelijkheden voor modernisering en ontwikkeling.

600.000 € k.k.