Terrassencamping met weids uitzicht over het Moezeldal

Camping
Ter­ras­sen­cam­ping­platz mit Pan­ora­ma­blick über das Mo­sel­tal
Duitsland / Rijnland-Palts
  • 37.000 m2
  • 104
  • 20

Deze prachtige terrassencamping is uniek gelegen op een plateau in de Hunsrück, een middelgebergte dat deel uitmaakt van het Rijnlands Leisteenplateau, in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Vanaf de camping heeft men een schitterend panoramisch uitzicht over de Moezelvallei en de omliggende wijngaarden.

De totale oppervlakte bedraagt ruim 3,7 ha. eigen grond, waarvan ruim 2,5 ha. in gebruik is als camping. Er is ruim 0,5 ha. beschikbaar voor uitbreiding van de camping. De overige ca. 0,7 ha. bestaat uit een zogenaamde Ausgleichsfläche (natuur) van 3426 m², een parkeerplaats van 3094 m² en een weg van 351 m².

Op het aangebodene bevinden zich kort samengevat:

- Een fraai gelegen terrassencamping met in totaal 104 kampeerplaatsen (allen voorzien van een stroomaansluiting (16 Ampère), een wateraansluiting en riool) en een tentenveld;

- Een hoofdgebouw met receptie, restaurant, recreatieruimte, sanitaire voorzieningen en ruime beheerderswoning;

- De infrastructurele voorzieningen bestaande uit o.a. een slagboominstallatie, deels geasfalteerde- en deels met split verharde wegen, een parkeerplaats, een verzorgingsstation voor campers, oriëntatieverlichting, WIFI en de nutsvoorzieningen;

- Diverse recreatieve voorzieningen, waaronder een recreatieruimte, een bescheiden zwembad en een speeltuin met verschillende speeltoestellen waaronder schommels, klimrekken, een glijbaan en een kabelbaan.

Heeft dit object uw interesse gewekt? Dan sturen wij u graag de verkoopbrochure met aanvullende informatie toe. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

1.500.000 € k.k.